Bestyrelse

BESTYRELSEN

 

Den Danske Cirkuspris ledes af en bestyrelse på 4 medlemmer, der også vælger prismodtagerne. Den første bestyrelse består af Ole Simonsen (formand), Pia Jette Hansen, Jan Hertz og Rud Kofoed.

Ole Simonsen

 

Ole Simonsen er født i 1945. Cand.jur. fra Københavns Universitet 1970. Frem til pensionering i 2010 ansat som underdirektør juridisk afdeling i Privatbanken/Unibank/Nordea. 2011-2015 på con amore-basis artistisk og kunstnerisk rådgiver for Cirkus Benneweis. Næstformand i foreningen Danske Cirkusvenner.

Kontakt Ole: formand@danskecirkuspris.dk

Jan Hertz

 

Jan Hertz er født i 1949. Han er skuespiller, instruktør, scenekunstner og tidligere teaterdirektør og underholdningschef i Tivoli. I cirkussammenhæng instruerede han i flere år forestillingerne i Cirkus Benneweis. Han var i 15 år medlem af juryen bag teaterprisen Reumert.

Pia Jette Hansen

 

Pia Jette Hansen er født i 1957. Hun er uddannet skuespiller fra Odense Teaters elevskole i 1987. Fra 2001 til 2010 var hun teaterchef på Holbæk Teater. Siden 1. august 2010 har hun været direktør for Østre Gasværk Teater i København.

Rud Kofoed

 

Rud Kofoed er født i 1945. Uddannet på Danmarks Medie-og Journalisthøjskole. I mange år fast teater-, revy- og cirkusanmelder i Ekstra Bladet, som han fortsat er tilknyttet på freelance basis.